Ecologizări și reciclări

ecologizari-a

Ecologizări și reciclări

Specialiștii BS Recycling execută ecologizări și reciclări pentru o gamă variată de proiecte de construcții. Punem la dispoziție servicii de ecologizare complete: de la curățare și transport moloz, până la acțiuni de bioremediere pentru înlăturarea substanțelor contaminante din sol și restabilirea unui mediu sănătos, ideal pentru noi construcții.

Icon

Tehnologie avansată

Dispunem de toate echipamentele necesare pentru o ecologizare riguroasă.
Icon

Specialiști în ecologizare

Suntem calificați pentru a realiza ecologizări și reciclări pe șantierele de construcții.

Ce tipuri de ecologizări și reciclări efectuăm?

BS Recycling execută acțiuni de ecologizare și reciclare deșeuri construcții pentru construcții industriale și de infrastructură, atât ca etapă de pregătire a șantierului pentru o nouă lucrare, dar și pentru eliberarea șantierului în urma unei demolări. Astfel, pachetul nostru de servicii de ecologizare și reciclare include acțiuni ample, după cum urmează:

De ce să apelați la profesioniști pentru ecologizare/reciclare?

După demolarea unei clădiri sau ca etapă de pregătire a terenului pentru realizarea unei noi construcții, curățarea și ecologizarea solului este esențială. Prin gama de servicii de ecologizare și reciclare, echipa BS Recycling vă ajută să gestionați cu ușurință deșeurile prezente pe șantierul de construcții, în condiții maxime de siguranță. 

De ce să apelați la ajutorul nostru? Pe lângă promptitudinea, precizia și nivelul superior de calitate al muncii noastre, ne recomandă respectul și responsabilitatea pe care le avem în raport cu mediul înconjurător. Prin acțiunile de reciclare deșeuri construcții și ecologizare, materialele obținute din demolări sunt refolosite, iar constructorii se bucură de un mediu optim și plăcut, pregătit pentru o nouă construcție. Totodată, prin bioremediere, ne asigurăm că solul este curățat de agenții poluanți, iar mediul de lucru este unul sigur atât pentru operatorii de pe șantier, cât și pentru viitorii beneficiari ai construcției.

Pentru ecologizări și reciclări cât mai bine executate, puteți apela cu încredere la BS Recycling, indiferent de proiectul dvs. Nu ezitați să ne contactați!

Proiectele noastre: povestea unor ecologizări și reciclări de succes

De-a lungul timpului, echipa BS Recycling a avut ocazia de a executa ecologizări și reciclări pentru o varietate extinsă de proiecte la nivel național. Implicarea și profesionalismul echipei noastre, împreună cu performanța și precizia echipamentelor de ultimă tehnologie, au contribuit la rezultate excelente. Iată câteva dintre cele mai de succes proiecte de reciclare deșeuri construcții, ecologizare și bioremediere în care ne-am implicat:

Aici s-au realizat lucrări de ecologizare a instalațiilor. Acestea au putut fi reciclate și, implicit, reutilizate.

Am efectuat ecologizări și reciclări în urma demolărilor din rafinăriile Arpechim Pitești și Petrobrazi Ploiești, ale grupului OMV Petrom.

În urma unui proces de ecologizare prin bioremediere, au fost decontaminate peste 80.000 t de pământ contaminat cu hidrocarburi.

Se realizează lucrări de ecologizare, reciclare, valorificare și eliminare finală a deșeurilor rezultate în urma demolărilor realizate la IMGB (Întreprinderea de Mașini Grele București), CET Doicești și RAFO Onești.