Ecologizări și reciclări

Acțiunile de ecologizări și reciclări de la BS Recycling au niște standarde ridicate.

Astfel, pentru a nu se face risipă de materiale și a avea parte de un teren cât mai curat și gata de refolosit, BS Recycling execută și servicii în acest domeniu. Acțiunile de ecologizare și reciclare sunt oferite pe cât se poate de profesional cu echipamente de standarde înalte.

După demolarea unei clădiri care a avut scop industrial (ex. o fabrică), este important ca locul unde a stat acea clădire să fie curățat pentru a putea fi refolosit. Așadar, BS Recycling oferă servicii în legătură cu aceasta prin acțiuni de ecologizări și reciclări. Prin aceasta, materialele obținute din demolări vor putea fi refolosite, iar terenurile clădirilor vor fi curățate și se vor putea folosi, de asemenea, după demolare.

Un exemplu de astfel de acțiune demarată de BS Recycling este cea de la Combinatul OMV. Aici s-au ecologizat instalațiile și au putut fi reciclate, implicit reutilizate. O altă acțiune importantă a fost ecologizarea din cadrul rafinăriilor Arpechim Pitești și Petrobrazi Ploiești, care aparțin grupului OMV – Petrom. Echipamentul modern și utilajele profesionale. Manevrate de o echipă bine pregătită, au înfăptuit aceste acțiuni de ecologizări și reciclări fără incidente și cu rezultate bune vizibile.

BS Recycling execută acțiuni de ecologizare și reciclări pentru construcții civile, dar și industriale.

Toate proiectele au fost duse la bun sfârșit cu succes și cu rezultate foarte bune. Având în vedere că astfel de acțiuni au fost întocmite în toată țara, BS Recycling asigură experiența în acest domeniu. Iar acțiunile de ecologizare și reciclări o arată cel mai bine.

Pentru o ecologizare și reciclări cât mai bine executate, puteți apela cu încredere la BS Recycling, atât pentru construcții civile, cât și industriale. Se asigură un serviciu executat cât mai prompt. Si mai bine, pentru a avea un spațiu cât mai curat și mai bun pentru reutilizat, cât și materiale reciclate și curățate.