Stabilizare sol

Stabilizare sol

Lucrările de stabilizare sol sunt importante pentru buna construire a unei clădiri sau infrastructuri. Așadar, BS Recycling execută astfel de lucrări de stabilizare sol.

În ultimii doi ani, BS Recycling a executat lucrări de stabilizare sol de peste 400.000 mc.
Acestea au avut în vedre stabilizarea terenului, nivelarea și compactarea acestuia. Pentru executarea acestor lucrări, s-au folosit utilaje moderne, racordate la cele mai noi standarde. Totodată, muncitorii au efectuat aceste lucrări cu maximă atenție și atenție precisă la detalii.

Experiența amplă în acest domeniu ne-a făcut să realizăm lucrări de stabilizare sol foarte precise. Astfel, pe baza acestora, s-au putut realiza lucrări de infrastructură fără incidente și alte probleme. Acest lucru a ajutat în mod special la construcția de autostrăzi. S-a avut în vedere stabilizarea și îmbunătățirea solului, pentru ca acesta să fie favorabil construcțiilor de autostrăzi, dar și alte elemente de infrastructură.

Un proiect important la care BS Recycling și-a prestat serviciile de stabilizare sol a fost cel de de construcții infrastructură și terasamente la fabrica EGGER – Polonia. Aici, utilajele noastre și echipa de muncitori profesioniști au executat aceste lucrări foarte prompt, continuând mai apoi și cu infrastructura. Aceste lucrări s-au desfășurat asupra a peste 600.000 mc. De asemenea, construcția integrală a Microhidrocentralei Proiect Suciu a avut în vizor și lucrări de stabilizare sol, executate tot de BS Recycling.

În ceea ce privește construcțiile civile, cât și industriale, pe lângă lucrări de fundații, BS Recycling execută și lucrări de stabilizare sol. Așadar, se poate apela cu încredere în vederea efectuării unui pachet cât mai complet de lucrări pentru o gamă variată de proiecte. Utilajele moderne și muncitorii noștri profesioniști se vor asigura să execute lucrări la un nivel ridicat al standardelor. Toate lucrările executate au un efect final bun, care poate fi vizibil chiar și la mulți ani de la înfăptuirea acestuia