Stabilizare sol

stabilizare-sol-1

Stabilizare sol

Efectuarea unor lucrări de stabilizare sol este o etapă esențială în pregătirea oricărui șantier de construcții, aceasta contribuind la durabilitatea și nivelul sporit de siguranță al proiectului. Echipa noastră vine în ajutorul dvs., punând la dispoziție servicii de stabilizare sol pentru o gamă extinsă de proiecte.

Icon

Tehnologii avansate

Avem în dotare utilaje performante, care asigură precizie și calitate lucrării.
Icon

Experiență vastă

În ultimii doi ani, am executat lucrări de stabilizare sol de peste 400.000 m³.

Ce lucrări includ serviciile de stabilizare teren?

BS Recycling execută lucrări de stabilizare sol complete, utilizând echipamente de înaltă performanță, dar și expertiza competentă a specialiștilor săi. Prin aceste lucrări pe care le executăm pe șantier urmărim nu doar stabilizarea terenului, ci și netezirea și compactarea solului, pentru a avea o aderență optimă în momentul turnării fundației. În serviciile de stabilizare teren includem, așadar, câteva etape esențiale:

Lucrări de stabilizare sol la calitate înaltă

Experiența amplă în acest domeniu ne-a făcut să realizăm lucrări de stabilizare sol foarte precise. Calitatea muncii noastre a reușit să fie remarcată și apreciată de-a lungul anilor, pe măsură ce am reușit să realizăm lucrări ample de infrastructură, fără incidente, întârzieri sau erori.

Astăzi, ne mândrim cu postura unuia dintre cei mai de încredere furnizori de servicii stabilizare teren. Având experiență și în construcția de fundații pentru diverse proiecte de infrastructură sau construcții industriale, reușim să oferim un pachet complet de servicii, asigurând, totodată, calitatea și durabilitatea lucrărilor noastre.

Doriți să beneficiați de expertiza și profesionalismul specialiștilor BS Recycling? Nu ezitați să ne contactați!

Proiectele noastre

Prezenți pe piață cu serviciile de stabilizare teren încă din 2005, am avut ocazia să ne implicăm într-o varietate extinsă de proiecte de infrastructură.

Alături de colaborările deja binecunoscute pentru construirea autostrăzilor Transilvania, Ploiești – București, Cluj – Nădlac ș.a., pe lista proiectelor noastre de succes adăugăm următoarele lucrări de stabilizare sol:

În cadrul proiectului de extindere a fabricii Polyol – MOL Ungaria, specialiștii BS Recycling au executat terasamente și canalizări, precum și servicii de turnare a fundațiilor.

Un proiect important la care BS Recycling și-a prestat serviciile de stabilizare sol a fost cel de de construcții infrastructură și terasamente la fabrica EGGER – Polonia. Aici, utilajele noastre și echipa de muncitori profesioniști au executat aceste lucrări foarte prompt, continuând mai apoi și cu infrastructura. Aceste lucrări s-au desfășurat asupra a peste 600.000 mc.

Construcția integrală a Microhidrocentralei Proiect Suciu a avut în vizor și lucrări de stabilizare sol, executate tot de BS Recycling.