Construcții civile

Construcții civile

BS Recycling execută și lucrări în domeniul de construcții civile. Suntem specializați mai ales pe fundații, terasamente și plafonare.

Domeniul de construcții civile presupune proiectarea și construirea instalațiilor pentru uz civil. BS Recycling execută construcții civile în domeniile de infrastructură și instalații structurale urban-teritoriale. Dintre acestea, se remarcă în special lucrările noastre la Autostrada Transilvania. Autostrada București – Ploiești, Autostrada Târgu-Mureș – Ogra sau Autostrada Gilău-Nădășel.

Unul dintre elementele cheie de care ne folosim la executarea de construcții civile este echipamentul modern și avansat, creat special pentru astfel de construcții. De asemenea, echipa de profesioniști de la BS Recycling se asigură ca lucrările de construcții civile să se desfășoare cât mai bine, în condiții de siguranță și cu încredere.

Un exemplu despre modul cum au fost executate lucrările este cel de la Autostrada Târgu Mureș – Ogra. Aici, s-au efectuat săpături de circa 500.000 de mc, transport de pământ și compactare corp rambleu. De asemenea, s-au efectuat lucrări de taluzare la final.

Aceste construcții civile, executate de BS Recycling, există și în zilele noastre și s-au dovedit a fi elemente de infrastructură importante pentru localitățile din țară. În ultimii ani, au fost realizate multiple lucrări de construcții civile în toată țara.

Așadar, BS Recycling vine în ajutor și în acest domeniu.

În construcții civile este importantă promptitudinea și executarea cu exactitate a acesteia, așa că noi am oferit tot ce este mai bun. Lucrul acesta a fost dovedit de-a lungul timpului prin toate proiectele pe care le-am desfășurat și care au reprezentat un adevărat succes. Lucrări de infrastructură complete. Cu tot cu fundații, terasamente și plafonare, au însemnat un adevărat succes atât pentru BS Recycling, cât și pentru proiectanții și inițiatorii acestui proiect.

Noi ne propunem ca, în continuare, să executăm lucrări de construcții civile cât mai profesional posibil. Făcând prin acestea o infrastructură nouă, cât mai dezvoltată, construită de o echipă de profesioniști și utilaje de înaltă calitate.