Despre noi

povestea-noastra-1

BS Recycling

Povestea noastră

BS RECYCLING SRL este membră a grupului de firme BS GROUP, care activează pe piața construcțiilor de drumuri și a demolărilor industriale încă din 2005. BS RECYCLING a fost creată ca răspuns la cererea tot mai mare de pe piață pentru serviciile de demolare și ecologizare executate împreună.

Scopul BS RECYCLING este de a oferi o gamă completă de servicii, pe 2 mari direcții:

Demolare, ecologizare și terasamente

Executăm demolări clădiri industriale, lucrări de reciclare a materialelor rezultate în urma demolării și proiecte de ecologizare/bioremediere a șantierului. În vederea pregătirii terenului pentru o nouă construcție, ulterior efectuăm și lucrări de terasamente.

Construcții industriale și de infrastructură

Activăm în domeniul construcțiilor industriale și de infrastructură (construcții de drumuri și autostrăzi), fiind specializați în executarea de terasamente, lucrări de stabilizare a solului și lucrări de construcție a platformelor.

Experiență de peste 15 ani

De-a lungul timpului, ne-am implicat în multiple proiecte de succes, atât la nivel național, cât și internațional.

Echipă specializată

Suntem o echipă de specialiști, calificată în multiple arii ale domeniului construcțiilor industriale și de infrastructură.

Echipament performant

Dispunem de un parc de utilaje performant, utilizând, în lucrările noastre, doar tehnologii de ultimă oră.

Despre noi

Viziune, misiune, valori

Încă de la început, compania noastră și-a propus ca dezvoltarea afacerii să aibă loc prin aderarea la un set de valori și principii umane puternice. Viziunea noastră s-a axat pe crearea unui business responsabil, care să urmărească, prin activitatea sa, atât livrarea unor rezultate de înaltă calitate, cât și asigurarea unui nivel de protecție optim pentru mediul înconjurător.

Misiunea principală în sfera dezvoltării și activităților întreprinse a fost întotdeauna aceea de a transforma compania într-un jucător important pe piața demolărilor, construcțiilor industriale și de infrastructură și a ecologizărilor.

Valorile noastre
Arcelor Mittal 3

Proiectele noastre

Lucrările noastre sunt aliniate la standarde superioare de calitate

Dotarea tehnică de înaltă performanță, împreună cu personalul calificat, cu o vastă experiență, reprezintă motorul tuturor proiectelor de succes. Lucrările sunt finalizate la termen, iar clienții beneficiază de garanția unor rezultate sigure, la cele mai înalte standarde. 

Compania noastră deține un parc de utilaje impresionant, ce cuprinde peste 100 de echipamente și atașamente. Printre acestea, se numără și singurul excavator de 100 tone cu braț de 42 m înălțime din România.

Datorită modului de coordonare a lucrărilor, a experienței și capacității tehnice de excepție, BS RECYCLING este capabilă să efectueze proiecte de mare anvergură și cu un grad ridicat de periculozitate. 

În perioada 2022-2023 am realizat concomitent, în regie proprie, două dintre cele mai ample proiecte de demolare din România:

BS Recycling

Ce ne recomandă?

Experiența vastă, acumulată încă din anul 2005, în domeniul demolărilor, construcțiilor industriale și de infrastructură, ecologizării și procesării de piatră se traduce astăzi în rezultate admirabile, care vorbesc de la sine! Care sunt, pe scurt, realizările noastre?
Demolări, reciclări și ecologizări
86%
Construcții industriale și de infrastructură
60%
OMV

BS Recycling

Certificări