Construcții industriale și de infrastructură

Construcții industriale și de infrastructură

BS Recycling execută construcții industriale și de infrastructură în domeniul instalațiilor structurale urban-teritoriale. Cu o experiență vastă în domeniu, echipa noastră este specializată în realizarea de fundații și terasamente, precum și în lucrări de plafonare. În proiectele noastre punem accent pe durabilitate, performanță și precizie, livrând calitate la cele mai înalte standarde.

Icon

Tehnologie avansată

Dispunem de echipamente moderne și avansate, create special pentru astfel de construcții.
Icon

Specialiști în domeniu

Echipa noastră este formată din adevărați profesioniști, apreciați pentru promptitudine și atenția la detalii.

Ce servicii punem la dispoziție?

Când vorbim despre construcții industriale și de infrastructură de orice fel, fie construcții de drumuri și autostrăzi, fie instalații structurale urban teritoriale, BS Recycling oferă un pachet complet de servicii, preluând proiecte chiar de la zero. În lucrările pe care le realizăm, ne implicăm în:

Construcții industriale și de infrastructură la standarde superioare

În realizarea de construcții industriale și de infrastructură, promptitudinea, rigurozitatea, precizia și atenția la detalii sunt componente de bază! Prin intermediul zecilor de proiecte finalizate cu succes, echipa BS Recycling a demonstrat nu doar că își însușește aceste valori, dar și că este capabilă să livreze lucrări care se ridică la cele mai înalte standarde ale calității. Serviciile complete pe care le-am furnizat în cadrul acestor proiecte (fundații, terasamente, plafonare) au contribuit la stabilitatea, durabilitatea și performanța acestor construcții industriale și de infrastructură.

Vă doriți să beneficiați de experiența echipei BS Recycling în proiectul dvs.? Atunci, nu ezitați să ne contactați!

Construcții industriale și de infrastructură cu care ne mândrim

Fiind prezenți pe piață încă din 2005, am avut ocazia să ne facem remarcați drept un colaborator de încredere atât atunci când vorbim despre construcții industriale și infrastructură (realizarea de terasamente, fundații, plafonare), cât și atunci când ne referim la celelalte servicii din portofoliu. 

Fiind mereu apreciați pentru profesionalism, promptitudine și dorința de a crea întotdeauna lucrări de calitate, ni s-a oferit ocazia să luăm parte la o mulțime de proiecte la nivel național. Iată câteva dintre cele mai importante:

Lucrările realizate aici presupun excavarea și transportul a cca. 2.5 mil m3 de sol, precum și servicii de terasare și compactare pentru 1.5 mil. m3.

S-au efectuat săpături de circa 500.000 de m3, transport de pământ și compactare corp rambleu. De asemenea, la final,  s-au executat și lucrări de taluzare.