Vânzări utilaje

vanzari-utilaje

15+ ani de experienta

BS Recycling

Vânzări utilaje de construcții

La BS Recycling punem la dispoziție servicii vânzări utilaje de construcții noi și folosite pentru o varietate extinsă de activități (construcții și demolări, pregătire și compactare teren). Echipamentele din oferta noastră de vânzări utilaje se află în stare excelentă de funcționare și prezintă caracteristici tehnice deosebite, de înaltă performanță.

Tehnologii avansate

Vă punem la dispoziție doar tehnologii de ultimă generație, recunoscute pe piață pentru rapiditate, precizie și calitatea rezultatelor.

Stare tehnică bună

Ne asigurăm că utilajele folosite nu prezintă avarii sau defecțiuni, astfel încât dvs. să vă bucurați de un utilaj perfect funcțional.

Diversitate extinsă

În oferta de vânzări utilaje am inclus o gamă variată de echipamente: excavatoare și atașamente, compactoare, buldozere, bascule, pompe de beton etc.

Modele de top

Comercializăm doar acele modele de utilaje în care avem încredere și pe care le utilizăm, la rândul nostru, în proiecte.

Transport optim

Ne asigurăm că orice echipament achiziționat din oferta vânzări utilaje ajunge în siguranță la noul proprietar.

Utilaje diverse

Ce tipuri de echipamente veți găsi în oferta noastră de vânzări utilaje?

Ca furnizor de servicii într-o arie extinsă de domenii, BS Recycling pune la dispoziție o varietate largă de echipamente și modele, utile atât în proiectele de construcții, cât și în demolări sau în diversele etape de pregătire ale terenului pentru o nouă construcție.

Iată, pe scurt, ce tipuri de produse vă oferim:

Calitate garantată

Utilaje testate și recomandate de adevărați specialiști în domeniu

BS Recycling este mai mult decât un simplu furnizor de servicii de vânzări utilaje, este o echipă de specialiști care deține o experiență vastă într-un spectru larg de domenii – de la demolări și construcții industriale și de infrastructură, la reciclare de materiale de construcții, ecologizare și, nu în cele din urmă, la procesare de piatră.

Această ipostază ne-a oferit șansă să testăm o mulțime de echipamente de construcții de-a lungul timpului (diverse modele excavator, buldozer etc.), astfel că, astăzi, ne mândrim cu un parc de utilaje divers din care fac parte doar modele de înaltă performanță, pe care ne putem baza și care și-au adus aportul în proiecte importante, de largă amploare.

Bazându-ne pe această experiență, am decis să ne extindem portofoliul de servicii și prin vânzări utilaje, oferindu-le șansa și altor profesioniști de pe piață să se bucure de aceste tehnologii avansate, la un preț accesibil. Dacă sunteți interesați să accesați ofertele noastre, nu ezitați să ne contactați!

Serviciile noastre

Experiență vastă în domeniul construcțiilor, demolărilor și ecologizării

Demolări

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, executăm demolări clădiri cu grad ridicat de periculozitate.
Află mai multe

Construcții industriale și de infrastructură

Luăm parte la ample lucrări de construcții industriale și de infrastructură, oferind servicii de stabilizare sol, construcție drumuri, autostrăzi și infrastructură civilă.
Află mai multe

Ecologizare

Complementar serviciilor de construcții și demolări, realizăm curățarea, ecologizarea și bioremedierea spațiilor de șantier.
Află mai multe

Prezenți pe piața din România încă din 2005
cu o gamă completă de servicii

Descoperiți beneficiile de a colabora cu profesioniștii BS Recycling! 

Solicită ofertă