Lucrări de procesare piatră în carieră

Pentru ca fluxul de materie primă să fie în permanență completat și asigurat, noi executăm lucrări de procesare piatră în carieră. Acestea au în vedere concasarea și sortarea pietrei ce va fi, mai apoi, necesară executării lucrărilor de executare a proiectelor.

Lucrările de procesare piatră în carieră oferite de BS Recycling reprezintă o producție amplă, folosită de diferite companii în diferite domenii. De exemplu, piatra produsă de noi este folosită de Combinatul de îngrășăminte chimice Azomureș. Însă aceasta este folosită, de asemenea, și în alte domenii, unde este necesară.

În ceea ce privește domeniul de procesare piatră în carieră, BS Recycling este implicată și într-un amplu proiect de concasare și micronizare dolomită în Băiță. Prin aceasta, deținem o linie de procesare dolomită, care asigură materia primă pentru compania menționată anterior, dar și pentru alte domenii.

Piatra procesată de către noi este de o calitate superioară, ideală pentru diferite lucrări de construcții de clădiri sau infrastructură. Piatra este folosită și de noi, de asemenea, în proiectele pe care le-am executat. Așadar, lucrările de procesare piatră în carieră sunt de asemenea o parte importantă a serviciilor executate de noi. Piatra a fost folosită inclusiv la lucrările de fundație pentru construcțiile civile organizate de noi: Autostrada Gilău – Nădășel, Autostrada București – Pitești sau Autostrada Transilvania.

Lucrările de procesare piatră în carieră sunt executate, de asemenea, cu echipament modern, corespunzător standardelor actuale și o echipă de profesioniști bine calificați și pregătiți în domeniu. Astfel, întreaga piatră este procesată corespunzător, nefiind niciun pic de risipă. Mai apoi, aceasta va fi destinată spre diferite construcții executate de noi, dar și către alte companii din diferite domenii. BS Recycling se asigură să ofere un pachet cât mai complet al serviciilor, iar lucrările de procesare piatră în carieră sunt, cu siguranță, o parte importantă și esențială a acestuia.

În vederea completării și asigurării fluxului de materie primă, am folosit, în cele mai multe dintre proiectele realizate, metoda concasării și sortării pietrei necesare executării proiectului.

De asemenea, societatea noastră este implicată într-un amplu proiect de concasare/micronizare dolomită în Băiță. Deținem o linie de procesare dolomită, asigurând materia prima pentru Combinatul de îngrășăminte chimice Azomures, care este însă folosită și în alte domenii.