Parc de utilaje construcții

parc-utilaje-2

15+ ani de experiență

BS Recycling

Parc de utilaje construcții

Echipa noastră dispune de un parc de utilaje construcții și demolări cu peste 100 de echipamente de ultimă tehnologie și de o flotă auto de aproximativ 20 de mijloace de transport în dotare. Toate aceste utilaje performante joacă un rol esențial în proiectele pe care le desfășurăm, contribuind la precizia, durabilitatea și nivelul de siguranță al fiecărui tip de lucrare, fie că ne referim la demolări, ecologizare sau construcții.

Din acest parc de utilaje deținut de BS Recycling fac parte o mulțime de utilaje construcții (excavatoare, gradere, cilindri compactori, buldozer pe șenile, stații mobile de concasare și sortare), accesorii (diverse modele de încărcător frontal și atașamente), precum și o flotă generoasă de camioane construcții.

Utilaje construcții și accesorii

Deținem unul dintre cele mai mari parcuri de utilaje și atașamente speciale pentru demolări din România: excavatoare (inclusiv un excavator cu braț lung de 42 m), foarfece demolare 6 tone, picoane 10 tone, foarfece de tăiat fierul, concasoare etc.

Flotă auto

Dispunem de o flotă auto de peste 20 de camioane construcții: autobasculante, dumpere, tractoare și trailere auto etc.Tehnologii avansate

Ne mândrim cu un parc de utilaje de înaltă performanță, aliniat la cele mai noi tehnologii de pe piață.

Rezultate optime

Cu ajutorul acestor utilaje construcții, reușim să livrăm lucrări și servicii la standarde superioare.

Promptitudine și profesionalism

Un parc de utilaje bine dotat înseamnă lucrări finalizate la termen și o calitate superioară a produsului finit.

Parc de utilaje complet

Utilaje construcții pentru o gamă largă de proiecte

Cele peste 100 de utilaje construcții pe care le avem în dotare sunt specifice întregului portofoliu de servicii pe care BS Recycling îl pune la dispoziție clienților săi. Astfel, ne bucurăm de avantajele unui parc de utilaje complet, cu echipamente performante.

Ce tip de echipamente veți regăsi în acest parc de utilaje?

Echipa BS Recycling

Utilaje construcții mânuite de adevărați profesioniști în domeniu!

Cu toții știm că un parc de utilaje performante nu este suficient pentru a livra lucrări și proiecte la cele mai înalte standarde. Din fericire, la cârma acestor utilaje construcții se află adevărați profesioniști în domeniu, o echipă de oameni capabili, perfecționiști și dornici să livreze calitate proiect după proiect.

Echipa BS Recycling are în componență membrii dedicați, cu o sferă largă de competențe: operatori echipamente specializați în lucrări de demolări și construcții de infrastructură, personal calificat în lucrări de ecologizare, precum și specialiști în exploatarea și procesarea pietrei din carieră.

Descoperiți mai multe informații despre noi și nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de serviciile noastre!

Serviciile noastre

Experiență vastă în domeniul demolărilor, construcțiilor și ecologizării

02

Demolări

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, executăm demolări clădiri cu grad ridicat de periculozitate.
Află mai multe
01

Construcții industriale și de infrastructură

Luăm parte la ample lucrări de construcții industriale și de infrastructură, oferind servicii de stabilizare sol, construcție drumuri, autostrăzi și infrastructură civilă.
Află mai multe
03

Ecologizare

Complementar serviciilor de demolări și construcții, realizăm curățarea, ecologizarea și bioremedierea spațiilor de șantier.
Află mai multe

Prezenți pe piața din România încă din 2005
cu o gamă completă de servicii

Descoperiți beneficiile de a colabora cu profesioniștii BS Recycling! 

Solicită ofertă

Partenerii noștri