Construcții de drumuri și autostrăzi

Construcții de drumuri și autostrăzi


BS Recycling este cunoscut și apreciat în special pentru proiectele de construcții de drumuri și autostrăzi în care a fost implicat. Avem o listă uriașă de proiecte de acest fel pe care le-am executat într-un mod cât mai prompt și mai profesional cu putință.

Proiectele ce construcții de drumuri și autostrăzi în care ne-am implicat de-a lungul timpului includ:

Autostrada Transilvania (în calitate de subcontractor al companiei Bechtel);
-Autostrada Ploiești – București (în calitate de subcontractor al companiei Euroconstruct);
-Autostrada Deva-Orăștie (în calitate de subcontractor al companiilor Strabagsi Straco);
-Autostrada Lugoj-Deva (în calitate de subcontractor al companiei UMB);

-Autostrada Cluj –Nadlac în calitate de subcontractor al companiei (UMB);
-Autostrada Cluj-Tg. Mureș (în calitate de subcontractor al companiei Strabag);
-Centura Constanța (în calitate de subcontractor al companiei Astaldi);
-Centura Zalău (în calitate de subcontractor al companiei Kemna);

Astfel, aceste proiecte au fost realizate și s-au dovedit a fi un adevărat succes din punct de vedere al construcției, fără incidente și cu un profesionalism ridicat. Utilajele moderne și echipa de profesioniști implicați au asigurat, de asemenea, ca acest șir de construcții de drumuri și autostrăzi să se execute cât mai bine.

Aceste lucrări de construcții de drumuri și autostrăzi au fost executate treptat, în mai mult etape, de la zero. S-au executat, astfel, lucrări de fundații, care au fost continuate de stabilizarea și curățarea solului, urmând ca apoi să se realizeze construcția propriu-zisă. BS Recycling are experiență și execută lucrări în special pe părțile de terasamente, podețe și rigole.

Utilajele moderne și echipa de profesioniști

Datorită proiectelor realizate cu succes, echipamentului modern și echipei bine pregătite, BS Recycling își propune ca, pe viitor, să se extindă în domeniul de construcții de drumuri și autostrăzi. Având în vedere că dotările necesare sunt puse la dispoziția companiei, dar și încrederea multor investitori câștigată prin proiectele deja realizate. BS Recycling poate, cu siguranță, să se dezvolte și să realizeze mult mai multe proiecte în viitorul poate cât mai apropiat.